Ismét tőzsde játék

A Budapesti Értéktőzsde és a Pénziránytű Alapítvány nyolcadik alkalommal rendezi meg ingyenes tőzsdejátékát, a BÉT Részvényfutamot. A 2023. március 6. és 31. között zajló online verseny regisztrációs időszaka február 1-én vette kezdetét.

Március 6-án indul a Budapesti Értéktőzsde és a Pénziránytű Alapítvány közös tőzsdejátéka, a BÉT Részvényfutam. A 19 kereskedési napon át zajló ingyenes tőzsde versenyre idén a középiskolás diákok mellett már a 7-8. osztályos tanulók, valamint tanáraik és szüleik is jelentkezhetnek, és tehetik próbára tőzsdével kapcsolatos tudásukat. A résztvevők a valós tőzsdei kereskedési idő keretében, a BÉT-en jegyzett részvényekkel, valós idejű árfolyamok mellett, 2 millió forint értékű virtuális tőkével kereskedhetnek. Ezenfelül a verseny keretében naponta három kvízkérdést válaszolhatnak meg, amellyel tovább növelhetik portfóliójuk értékét.

Tőzsde tanfolyam kezdőknek, forex kereskedés, sikeres stratégia.

A Budapesti Értéktőzsde a verseny mellett más módon is támogatja a lakosság pénzügyi ismereteinek bővítését BÉT e-Akadémia sorozatán és online elérhető ismeretanyagain keresztül.

A négyhetes tőzsdeverseny zárásaként a legeredményesebb versenyzők idén is értékes nyereményeket kapnak.

Ha ennél komolyabban érdekel a tőzsde, akkor gyere el a mi kezdő tőzsde tanfolyamunkra.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük