Magyarországra jött az Interactive Brokers

Az egyik legnagyobb és legismertebb brókercég, az Interactive Brokers létrehozta az Interactive Brokers Central Europe egységét és megnyitotta új irodáját Budapesten.

A magyarországi irodával együtt a globális brókercég már tíz leányvállalattal rendelkezik a világ különböző részein (több mint egymillió ügyfélszámla 220 országban).

Az Interactive Brokers elnöke, a magyar származású Thomas Peterffy azt mondta, hogy a magyar iroda létrehozása részét képezi annak a törekvésünknek, hogy növekvő globális jelenlétük támogatása érdekében további leányvállalatokat alapítsanak szerte a világban. Budapest a közép-európai tevékenységük összefogó központja lesz. Az ügyfeleik több mint 25%-a Európából és Afrikából kerül ki, és folyamatos a növekedés ezeken a területeken.

Tőzsde tanfolyam - részvény vásárlás és day trade kereskedés!
Ne maradjon ki a tőzsde száguldásából. A tőzsdei befektetés megtanulható, és most egy helyen akár két tanfolyamot is elvégezhet:
– tőzsdei és devizapiaci Forex kereskedés: akciós tanfolyam a kereskedés legjobb eszközeinek használatával.Tőzsdei kereskedési tanfolyam>>>

– részvény befektetési tanfolyam: hogyan vásároljunk USA és EU részvényeket? A tanfolyamon részletes módszertant, mindenki által használható eszköztárt kap. Részvény befektetési tanfolyam akció>>>

Mindkettő gyakorlat orientált a képzés, rengeteg ábra, adat és folyamatos kapcsolattartás segíti a tanulási folyamat során.
További információk a részvény befektetési tanfolyamról: Tőzsde tanfolyamok – akció>>>

dr.Tatár Attila
info@bankweb.hu
0620/462-8850

Az Interactive Brokers a világ minden tájáról kikerülő ügyfeleinek lehetőséget kínál arra, hogy egyetlen integrált befektetési számlán (Integrated Investment Account) keresztül fektethessenek be részvényekbe, opciókba, határidős ügyletekbe, devizákba, kötvényekbe és tőzsdén kereskedett alapokba 31 ország 135 piacán. Ügyfelei ugyanakkor élvezhetik a kiemelkedően ügyfélbarát árak, az ágazatban a legalacsonyabbnak számító árrések, a kedvező devizaátváltási árfolyamok és a modern technológia kínálta előnyöket.

A cég jól ismert arról is, hogy az ingyenes képzések széles körét kínálja a nagyközönség számára. Az 1965-ben Magyarországról az Amerika Egyesült Államokba emigránsként érkező Peterffy úr által 43 évvel ezelőtt létrehozott vállalat az alapítása óta eltelt időben a világ egyik legelső értékpapírcégévé nőtte ki magát, melynek saját tőkéje meghaladja a 8,5 milliárd dollárt, piaci kapitalizációja mintegy 23 milliárd dollár és 286,7 milliárd dollár értékű ügyféltőkét kezel.Az MNB 2020.december 12-én adta ki a brókeri tevékenység engedélyét az INTERACTIVE BROKERS CENTRAL EUROPE -nak. A magyar egységet Hanti Miklós vezeti.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük